- Tvilte aldri på Mascherano

Javier Mascherano spilte en veldig god kamp da han i dag ble fikk starte mot Arsenal - selv om mange hadde spådd at han ville vraket fordi han ønsker å reise til sydligere strøk. Hodgson er ikke overrasket over innsatsen han la ned.

Javier Mascherano var en av banens giganter på Anfield i dag, da de røde måtte forsvare seg mye som 10 mann mot Arsenal i andreomgang. Han løp og rev i stykker gjestenes angrep gang på gang, til han fikk krampe og måtte gi seg mot slutten. Mange hadde forventet at han kom til å bli vraket, på bakgrunn av at han har gjort det klart at han aller helst vil flytte til en annen klubb i enten Spania eller Italia.

- At han spilte så bra overrasket meg ikke. Han er en toppspiller, og en av de beste i verden i den rollen, noe han viste igjen i dag, sier Hodgson til SkySports.

- Det er bare spekulasjoner fra media. Om jeg skal være helt ærlig, så har vi ikke mottatt et eneste bud på Javier Mascherano.

- Han spiller for Liverpool, og hvor mange klubber kan han reise til som er bedre eller på samme nivå? Foreløpig har vi ikke fått inn bud fra noen.

- Det er to uker igjen til overgangsvinduet stenger, så du vet aldri. Av en eller annen grunn, som kun de vet, så kommer de med bud 28. eller 29. august. Saken er sånn at vi ønsker å beholde han her om ikke et bud i riktig størrelse kommer. Med det mener jeg at det vil være feil av oss å avslå et bud, fordi vi har sagt at dersom et bud som matcher vårt krav kommer, har vi sagt vi vil akseptere det.

- Men for øyeblikket har det ikke kommet, og det er ikke en gang forventet å komme.

Mascherano gikk ut med en skade i dagens kamp. Hodgson forventer å bruke spilleren mot Trabzonspor på torsdag dersom han er frisk.

- Selvsagt ville jeg brukt han på torsdag. Han pådro seg en skade tidligere i dag dessverre. Jeg håper den ikke er alvorlig, men han sliter med en muskel, og derfor måtte vi bytte han ut. Vi må se på det i morgen, men hvorfor ville jeg ikke brukt han?

- Han er Liverpool-spiller, og jeg håper han vil fortsette å være det. For meg vil han alltid være tilgjengelig for spill helt til den dagen kommer hvor han ikke er her lenger, avslutter Hodgson.