- Uheldige som ikke fikk 1-2

Liverpool-manager Roy Hodgson ble intervjuet av Sky Sports etter kampen på City of Manchester Stadium og var opptatt av at laget var uheldige som ikke fikk reduseringen til 1-2 i andre omgang.

Fernando Torres, Steven Gerrard og David N`Gog forsøkte alle å overliste Manchester City-keeper Jon Hart på Liverpools store trippelsjanse i andre omgang. Hart reddet dem alle og bidro sterkt til at hjemmelaget sendte Liverpool hjem til Merseyside som slakt.

Liverpool-manager Hodgson innrømmet overfor Sky Sports at seieren var fortjent, men mente samtidig at City hadde vært effektive, gode og heldige som fikk målene på de rette tidspunktene. Intervjuerens bekymring på Liverpools vegne, bet ikke på den rutinerte manageren.

- Jeg mener 3-0 ikke tegner et særlig godt bilde av denne kampen. Mye kunne vært annerledes dersom vi hadde fått reduseringen vi hadde fortjent i andre omgang. Kampen beveget seg i perioder på en knivsegg, men vi fikk dårlig betalt, sier Hodgson til Sky Sports.

Laget fikk ingen ideell oppladning til kampen på Eastlands, etter at Mascherano hadde nektet å spille kampen. I intervjuet gjentok Hodgson at Mascherano forbli Liverpool-spiller så lenge klubben ikke får et bud på det de mener han er verdt. Han gjentok at han er en god spiller som han håper blir værende på Anfield.

Hodgson fikk også spørsmål om den dårlige starten til Liverpool, som med sitt ene poeng ligger på 17. plass i Premier League.

- Spørsmålet om hvor vi havner på tabellen og hvem som vinner og hvem som rykker ned er prematurt og kommer alt for tidlig, slik jeg ser det. Vi har akkurat startet arbeidet i klubben og har akkurat startet sesongen. Det er fortsatt 36 kamper igjen og masse poeng å spille om. Det er en stor jobb vi har foran oss, men det visste jeg på forhånd.

Hodgson var brukbart fornøyd med spillet til Fernando Torres.

- Han blir stadig bedre og viser i perioder hva det er som bor i ham. Også han trenger tid for å spille seg i form etter de to operasjonene han var igjennom i forrige sesong.

På spørsmål om det kommer flere nye spillere inn på Anfield i dette overgangsvinduet, svarte Hodgson;

- Det skal du ikke se bort fra, men dette avhenger selvfølgelig av hvem som er tilgjengelig og til hvilken pris.