- Veien til førstelaget ble for lang

Lauri Dalla Valle forteller at han følte veien frem til en plass på Liverpools førstelag ble for lang, og er derfor fornøyd med overgangen til Fulham.

Lauri Dalla Valle ble sammen med Alexander Kacaniklic sendt til Fulham i bytte med Paul Konchesky. London-klubben mottok i tillegg £3,5M i en avtale verdt totalt £5M. Den unge finnen sier seg svært fornøyd med overgangen til Fulham. Veien frem til førstelaget i Liverpool ble for lang.
- Det er sant at Liverpool er en av de største klubbene, men i Fulham står folk mye tettere, sier Dalla Valle til fulhamfc.com.

- Fra førstelaget til reservelagstroppen og ned til akademiet er det sterke bånd og alle jobber sammen for å få klubben fremover. Det er det gode for alle. I Liverpool var ikke det alltid på den måten. Det kom til et stykke hvor jeg måtte være realistisk om min fremtid.

- For meg var veien frem til Liverpools førstelag veldig vanskelig. Jeg kjempet mot mange spillere, selv på reservelaget. Det var vanskelig fordi uansett hvor bra du spilte eller hvor hardt du trente, så var sjansen liten. Men Fulham tilbydde meg en mulighet videre i karrieren. Fra dag én har jeg hatt en god følelse i denne klubben. Forhåpentligvis kan jeg vise hva jeg kan.