- Velfortjent seier

Matchvinner Dirk Kuyt synes Liverpool vant fortjent mot naboen. Godt fornøyd med forsvarsspillet. Everton-manager David Moyes mener bortelaget burde fått med ett poeng fra Anfield.

Liverpool kjempet 11 mot 10 i nesten en time mot Everton. Dirk Kuyt synes det ble en vanskelig kamp, men at det til slutt var riktig at hjemmelaget fikk alle poengene.
- Det var en veldig tøff kamp, spesielt etter det røde kortet, sier Dirk Kuyt.

- Men jeg synes vi forsvarte oss veldig bra i dag. God dødball og flott corner fra Stevie.

- Det er hva vi måtte gjøre. Når man er redusert til ti spillere, får man ikke mange sjanser. Så vi måtte ta vare på alt fra dødballer.

- Han (Everton-keeper Tim Howard) dyttet meg hele tiden sammen med Neville, men da avleveringen kom, trodde jeg at jeg hadde en liten sjanse, og jeg traff den, så jeg er veldig glad for det.

Kuyt vil nyte seieren i kveld, men vet at laget  må begynne å foksuere på onsdagens kamp mot Arsenal allerede i morgen.
- Vi skal nyte det i dag, men fra i morgen må vi fokusere på Arsenal. Forhåpentligvis kan vi få det samme resultatet og fortsette å ta poeng, men jeg synes innsatsen var flott i dag. Det var en velfortjent seier.

Moyes ville hatt poeng
Everton-manager David Moyes er ikke fornøyd med at gjestene reiste tomhendte hjem. Han synes ikke Liverpool produserte særlig mer enn scoringen fra dødball. Han hadde heller ingenting å utsette på utvisningen av Steven Pienaar.
- Den første utvisningen (Kyrgiakos) var en tofotstakling, begge føttene over bakken. Fellaini har vært til røntgen, men vi tror at det er i orden, noe som er gode nyheter, uttaler David Moyes til Sky Sports.

- Jeg kan ikke klage på Stevens utvisning ettersom det var en takling tidligere i kampen hvor han kanskje var heldig at han ble på banen.

- Jeg synes klart at vi ikke fortjente å tape kampen. Vi hadde kanskje ikke fortjent å vinne, men vi burde ikke ha tapt.

- Vi skapte ikke nok sjanser med en ekstra mann, men Liverpool gjorde heller ikke det. Deres mål kom fra en dødball, noe som tidligere ville ha vært oss, men det var Liverpool i dag.