- Vi akter å lytte til supporterne

Etter å ha møtt spillerne på Melwood tidligere i dag, har styreformann i New England Sports Ventures, Thomas Werner, latt seg intervjue av Liverpoolfc.tv. I intervjuet lover han å lytte til supporterne.

- For det første Thomas, hva er det med Liverpool FC som er attraktivt for NESV?

- Jeg mener at Liverpool er en av de største klubbenes som finnes i sportens verden, med sin historie, tradisjoner og supportere. På noen måter ligner de litt på supporterne til Boston Red Sox, som også er lojale og lidenskapelige. Vi er heldige som får lede disse klubbene, og vi håper å ta godt vare på denne ekstraordinære klubben, og bidra med ressursene og oppofrelsen som kreves for å vinne ting i nær fremtid. Forhåpentligvis kan vi bidra til å ta klubben tilbake der den hører hjemme.

- Du er vel lettet over at hele prosessen med oppkjøpet er over, slik at man nå kan se fremover?

- Det har vært en interessant berg- og dalbane, men nå fokuserer vi kun på å stabilisere klubben. Vi har møtt spillerne og manageren i formiddag, hvor vi introduserte oss. Vi fortalte dem at vi er her for å støtte dem og være konstruktive. Vi har gode referanser på dette i Boston, hvor vi har bidratt med ressurser til å vinne, og vi akter å gjøre det samme her.

- Var det spesielt å besøke Melwood?

- Vi har faktisk besøkt Melwood også tidligere, da vi kom hit for cirka seks uker siden. Men det er alltid en fornøyelse å være sammen med spillerne. De er tross alt hjertet og sjelen til klubben. Nå ønsker vi å gi en beskjed til fansen om at vi skal støtte dem, og vi skal lytte til dem. Vi ser frem til å tilbringe de kommende dagene her, hvor vi vil snakke med ulike grupper og fortelle dem litt om vår egen bakgrunn og hva vi akter å gjøre her.

- Føler du deg trygg på at dere klarer å gjenskape suksessen dere har hatt i Boston i engelsk fotball, og lede Liverpool til suksess?

- Jeg foretrekker å love lite, og heller levere mer enn forventet. Men det er en del paralleller mellom Boston Red Sox og Liverpool. I Boston kom vi til en situasjon der klubben ikke hadde vunnet noe på 86 år, og her ønsker vi å vinne kjappere enn det. Det er en ære å være her. Vi er ydmyke, og ønsker å fortelle supporterne at vi akter å lytte til dem. Vi er på deres side. Til syvende og sist handler det om å vinne ute på banen.

- Gleden har vært stor blant Liverpool-fans etter at nyheten om oppkjøpet ble sluppet. Hva tenker du om det?

- Vi har tro på oss selv. Men først og fremst ønsker vi å si til fansen at vi er ærlige, vi bryr oss, og vi er fokuserte. Vi har fått på plass en svært god ledelse i Boston, og nå ønsker vi å gjøre alt vi kan for å styrke denne klubben. Vi gleder oss til å møte alle på Anfield.