- Vi behøver en god opplevelse

Roy Hodgson håper at de røde kommer tilbake på sporet etter tapet mot Newcastle, og at ikke minst Fernando Torres finner tilbake til formen mot Utrecht.

Fylt opp av barn som kommer inn gratis forventes det langt på vei fullt hus på et Anfield som i kveld tar i mot et Liverpool som allerede er vinnere av gruppe K i Europa League, og Utrecht som er slått ut. Slik sett et meningsløst oppgjør, men manager Roy Hodgson håper at en god kamp kan gi hans spillere et løft etter siste helgs tap mot Newcastle. Det gjør at manageren vil benytte et sterkere lag enn antatt, og hvor han ikke minst håper at Fernando Torres kan finne tilbake til formen.

- Jeg har sagt til Fernando, og det er ikke akkurat en hemmelighet, at vi synes han er en veldig god spiller, en av de beste angrepsspillerne i Europa, sier Hodgson til Daily Express. – Det faktum at han ikke har spilt på det nivået de siste par månedene forandrer ikke på det.

- Du blir ingen dårlig spiller over natten. En må ikke glemme, at spesielt for keepere og angripere er det små marginer.

- Jeg håper det går bra for ham mot Utrecht, jeg håper han får en god kamp som vil styrke hans selvtillit. Han er tilfreds med å få spille og han ønsker å spille, slik at det vil være dumt å ikke benytte ham. Det er ingen ting å tape.

- Dette går også noe på at vi, Liverpool Football Club, ikke spilte en god kamp mot Newcastle på lørdag. Her har vi en mulighet til å komme tilbake på sporet og sørge for at innen møtet med Fulham, da er vi tilbake der vi var etter at vi beseiret Aston Villa forrige mandag. Vi ønsker å få en god følelse igjen.

Paul Joyce i Daily Express tror Danny Wilson starter ved siden av Sotirios Kyrgiakos i midtforsvaret, mens Dirk Kuyt ikke får oppfylt sitt ønske om å starte mot sin gamle klubb og at Milan Jovanovic får muligheten fra avspark.