- Vi ble utkjempet til tider

Roy Hodgson ønsker ikke å komme med noen unnskyldninger etter Liverpools 0-2-tap mot Stoke. Manageren forteller at Fernando Torres ble hemmet av et spark han fikk i 2.omgang. Skaden er neppe alvorlig. Lucas suspendert mot West Ham.

Scoringer av Ricardo Fuller og Kenwyne Jones sørget for at Liverpool måtte reise tomhendte hjem fra Britannia Stadium i Stoke.
- Jeg er selvsagt lei meg for at en god resultatrekke har tatt slutt. Det ville hele tiden bli tøft her fordi det er en batalje, sa Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Vi gjorde det ok i første omgang. Vi håndterte presset fra innkastene, hjørnesparkene og langballene ganske bra. Da de scoret, ville det alltid bli en enda tyngre oppgave.

- De har en veldig vanskelig stil. Vi gjorde vårt beste for å håndtere det, men de fikk målene som krevdes. Våre angripere måtte ha gjort mer for oss enn det de var i stand til dersom vi skulle få noe ut av denne kampen.

- Jeg ønsker ikke å komme med billige unnskyldinger. Vi tapte mot et sterkt lag som utkjempet oss ved visse tilfeller.

Liverpool gikk på sitt første tap på seks kamper i alle turneringer.
- Vi har hatt en god kamprekke og spilt noe god fotball den tiden. Stoke City er en totalt annerledes kamp enn de kampene vi har spilt de seneste ukene grunnet måten de går ut for å spille på.

- Vi er realistiske. Vi vet at vi fortsatt har noe arbeid å gjøre, få noen spillere tilbake fra skade og jobbe med spillet vårt.

Torres fikk seg en kraftig smell i andre omgang, og det preget spissen resten av kampen.
- Vi savnet Torres i andre omgang etter sparket han fikk, men han ønsket ikke å gå av. Jeg ønsket ikke å ta ham av fordi du ønsker ikke å ta av målscoreren din når du trenger et mål, men jeg synes ikke han fyrte på alle sylinderne.

- Jeg tror ikke det er så alvorlig. Det var en stygg smell, men han ønsket å fortsette. Vi tilbød ham muligheten å gå av, men han var ikke interessert i det.

Roy Hodgson måtte forklare seg overfor journalistene ettersom Sammy Lee til tider virket svært opprørt på sidelinjen.
- Slike kamper må være et mareritt for dommerne fordi det er så mange fysiske bataljer. Det er vanskelig å avgjøre om det er frispark mot forsvareren eller angriperen. Vær så snill å tilgi oss om frustrasjonen koker over på sidelinjen fra tid til annen.

Lucas Leiva ble utvist på overtid etter at han pådro seg to gule kort. Brasilianeren mister nå hjemmekampen mot West Ham lørdag 20. november.