- Vi burde vunnet mer

Roy Hodgson synes laget hans var uheldig som ikke klarte å vinne mer og ordne seg et bedre utgangspunkt foran returen i Tyrkia om en uke. Ingen skade på Babel. Tror Poulsen passer inn i PL. Ola Toivonen ble cup-tied for Europa League.

Helt mot slutten av en svak førsteomgang scoret Ryan Babel kampen eneste mål. Roy Hodgsons mannskap skapte mange sjanser i andreomgangen, i tillegg til å brenne straffe og få et feilaktig mål annulert. Utgangspunktet kunne ha vært bedre foran returen i fotballgale Tyrkia om en uke.

- Jeg synes vi fortjente et mål til, sa Hodgson til pressekorpset etter kampen.

- Vi brente en straffe, og når du gjør det kan du ikke skylde på noen andre enn deg selv. Vi var uheldig med det annulerte målet, og reprisene på TV viser at det ikke var noen kontakt med Joe Cole og deres målvakt. Jeg synes vi kan si vi var uheldige.

- Slik vi spilte i andreomgang så burde vi scoret et mål til og gjort turen vår til Tyrkia mer komfortabel - men det klarte vi ikke, og nå blir det alt annet enn komfortabelt.

- Slik vi spilte i førsteomgang var ikke bra nok. Jeg synes vi var ganske heldige som gikk til pause med ledelse, fordi vi skapte ikke nok hodebry for deres forsvarere til å lede kampen.

- Vi spilte med høyere intensitet i både angrep og forsvar i andreomgang, og skapte flere problemer for dem etter pausen. Det var omgangen hvor vi fortjente å score mål.

Pepe Reina gjorde en glimrende redning da Umut Bulut ble spilt gjennom, og får skryt fra manageren.

- Vi trodde først det var offside, men det var en klar scoringsmulighet, og den eneste virkelige sjansen de hadde i kampen. Pepe gjorde en strålende redning. Det er fint å vite at han så raskt har lagt søndagens feil bak seg, og at han produserer redninger som er langt fra enkle.

- Han hadde ikke så mye å gjøre i kampen. Vi holdt dem unna ganske bra, men han leverte når han måtte, noe som betyr at vi reiser til bortemøtet med null baklengs.

Hodgson gjorde syv bytter fra laget som startet mot Arsenal på søndag.

- Det var viktig å gi dem hvile, fordi alle spilte landskamp forrige onsdag. Så spilte de en veldig intens kamp mot Arsenal på søndag, hvor vi avsluttet med ni mann. Så hadde vi en tøff kamp i kveld, og det er enda en på mandag, så det var veldig viktig å rotere spillerne.

- Heldigvis gjorde de jeg valgte en god jobb, og hjalp oss med å vinne kampen. Om vi vant med stor nok margin vil tiden vise.

Ryan Babel fikk en sjelden sjanse som spiss i kveld, og scoret kampens eneste mål den omgangen han spilte. Målet ble hans siste touch på ballen, før han ble erstattet av Fernando Torres. Hodgson avkrefter at nederlenderen er skadet.

- Nei, Babel er ikke skadet. Han har ikke spilt så mye fotball. Han var med Nederland i VM, men fikk ikke spilletid. Han kom tilbake på trening for to uker siden sammen med Torres, Reina og Kuyt.

- Det eneste han har spilt var 45 minutter i en treningskamp mot Tranmere sine reserver bak lukkede dører. Så vi tenkte at en omgang sikkert var nok for han, og det ga oss en sjanse til å gi Fernando 45 minutter. Forhåpentligvis har dette satt han i gang.

Christian Poulsen spilte hele kampen for de røde, og manageren var fornøyd med dansken etter hans debut. Han tror midtbanespilleren vil passe bra inn i Premier League.

- Motstanden i kveld var av Premier League-standard, og jeg synes han spilte veldig bra.

- Det er overraskende med tanke på hvor lite kamptrening han har, så jeg er veldig fornøyd med hvordan han spilte, avsluttet Hodgson.

Toivonen ble cup-tied
Liverpool har den siste uken blitt kraftig linket til PSV Eindhoven sin kraftspiss Ola Toivonen. Roy Hodgson var forrige onsdag på plass på Råsunda for å speide på spillere, og har bekreftet at 24 år gamle Toivonen er en han har i kikkerten.

I dag spilte han hele kampen for PSV Eindhoven borte mot Sibir Novosibirsk, og vil dermed ikke være tilgjengelig for de røde i Europa League denne sesongen om det skulle bli en overgang. Det vil utvilsomt ha kjølnet noe av interessen fra Anfield.

PSV Eindhoven tapte forøvrig kampen i Russland 1-0.