- Vi er et lag

Roy Hodgson var fornøyd med innsatsen mot West Ham, uten Steven Gerrard, og mener at det vil skape større konkurranse om plassene mens kapteinen er på sidelinjen.

- Steven Gerrard er viktig, han er avgjørende, og hvis vi skal ha en god sesong vil vi behøve ham, sier Roy Hodgson etter 3-0 mot West Ham. – Jeg tror likevel det er bra for de spillerne som kom inn og tok plassene til ham og Lucas Leiva.

Christian Poulsen og Raul Meireles var en sjelden kombinasjon på Liverpools sentrale midtbane. Poulsen har blitt danket ut av Lucas etter en svak start på Anfield, mens Meireles i stor grad er blitt benyttet på flanken eller mellom midtbanen og en ensom spiss.

- Det øker kampen om plassene, det stopper folk fra å beskylde oss for å være et lag som består av en eller to spillere, fortsetter Hodgson til Liverpool Daily Post. – Det var også godt å se Fernando Torres spille slik han gjorde. Han fikk ingen scoring, men han var en konstant trussel.

- Det var en god kamp av laget og med noen gode individuelle prestasjoner. – Jeg vil anta at noen vil avskrive det aldri så lite siden det var mot bunnlaget West Ham, men vi kan ikke forandre det. Vi kan bare spille mot det laget som vi møter.

- Poulsen har ikke hatt det bra. Han har blitt kritisert og ikke spilt opp mot sitt beste. Ofte har han spilt i et lag som ikke har gjort det bra. Han gjorde imidlertid en utmerket kamp og viste sin mentale styrke.