- Vi er her for å vinne

John Henry uttaler at NESV har tatt over LFC for å få vinnerkulturen tilbake. De skal lytte mye og ikke legge gjeld på klubben. Hans første kamp blir på Anfield. Broughton blir sittende i en overgangsperiode.

- Jeg er stolt og ydmyk. Vi har mye arbeid å gjøre. Jeg klarer ikke å fortelle dere hvor glad jeg er over at avtalen endelig er i havn, uttaler John W Henry til Sky Sports.

Han ble spurt om hvor mye avtalen er verdt.
- Jeg har faktisk ingen idé om hva avtalen er verdt. Det avhenger av hvilken dag det er. Vi kommer ikke til å si mye, våre handlinger vil forhåpentligvis snakke for oss. Vi kommer til å lytte mye og vi har mye å lære.

- Det er for tidlig å si hva vi kommer til å gjøre, men vi er her for å vinne. Vi har en tradisjon for å vinne. Vi (Boston Red Sox) er klubben som bruker nest mest penger i Major League Baseball. Vi er her for å vinne. Vi skal gjøre det som er nødvendig.

Henry innrømmer at han ikke vil være tilstede på Goodison Park for Merseyside-derbyet på søndag. Han foretrekker å få sin første kamp som Liverpool-eier på Anfield.
- Jeg tror det er bedre for vår første opplevelse med supportere at det blir hjemme.

Henry fikk spørsmål om han kan garanbtere at han ikke vil legge gjeld på klubben.
- Jeg kan garantere det.

Hvordan finansierer du Liverpool?
- Med pund.

Liverpool-formann Martn Broughton mener det var verdt å vente på å få overtagelsen sluttført etter dager med rettshøringer og forhandlinger.
- Som Liverpool-fansen vet er straffesparkkonkurranse den mest nervepirrende måten å vinne en kamp på. Så lenge du får det riktige resultatet, er det verdt å vente. Og vi har fått det riktige resultatet, sier Broughton.

- Det har vært ganske stressende, men jeg synes vi har hatt troen hele veien på at vi skulle klare det. Vi har hele tiden visst at vi gjorde de rette tingene, at vi ville oppnå rettferdighet. Jeg synes at vi fikk rettferdighet til slutt.

Martin Broughton bekrefter at han blir sittende som formann i en overgangsperiode.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken