- Vi frykter ikke United

Assisterende manager Sammy Lee ser fram til en spesiell kamp i ettermiddag. Han understreker at det vil bli viktig å holde fokus og å være kald i hodet.

kl 14.30 braker det løs på Old Trafford, mellom de to mestvinnende klubbene i britisk fotball. Liverpool kjemper om en 4.plass og spill i Champions League også neste sesong, samtidig som man gjerne vil hindre rivalen Man U å sikre seg sitt 19. ligamesterskap.

- Det har vært en god uke for oss inntil nå, men i fotball er du bare så god som ditt siste resultat, insisterer Sammy Lee til liverpoolfc.tv. - Det gjelder ikke minst i forhold til den kampen vi nå skal spille.

- Det kommer til å bli en vanskelig oppgave og en vanskelig kamp, men det er en som vi ser fram til. Vi vil reise til Old Trafford med respekt for dem, men vi frykter dem ikke.

- Folk har sagt at vi slo et dårlig Portsmouth, men jeg er av den oppfatning at de er et vanskelig lag å møte og at vi gjorde det bra. Vi spilte bra mot Lille og kreditt til spillerne for det.

- Vi vet at i denne ligaen er det liten feilmargin, ikke minst mot Manchester United. Vi må sørge for at vi fra nå av og ut sesongen får maksimalt ut av hver eneste kamp.

- Vi er på et stadium av sesongen hvor det er mye nerver og stort spenningsnivå. Vi kan bare se på hva vi skal gjøre og ikke begynne å se over skulderen for å se hva andre lag gjør, da vil vi miste fokus. Nå handler det om hva vi gjør i de gjenværende åtte kampene.

- Å vinne hvilken som helst bortekamp med 4-1 er spesielt, men når det er mot Manchester United blir det ekstra spesielt, sier Lee om tilsvarende oppgjør forrige sesong. Vi lå under 0-1 og viste stor viljestyrke og utrolig samhold. Vi vil være fornøyd med en reprise på søndag.

- Dette er en spesiell kamp, ingen tvil om det. Det er en sterk rivalisering mellom de to lagene både på og utenfor banen. Vi vet det blir tøft, men det er alltid fint å kunne slå dem.

- Alle vet hvor viktig denne kampen er. Vi må sørge for at vi er kalde i hodet. Forhåpentligvis kan vi utføre vårt taktiske opplegg og ta med oss tre poeng hjem.