- Vi har fortsatt en sjanse

Ambassadør i Liverpool FC, Kenny Dalglish, tror ikke løpet er kjørt i kampen om 4.plassen. Martin Skrtel mener det er viktig at de røde får en god avslutning på ligasesongen.

- Det vil bli jevnere
Kenny Dalglish mener Liverpool har et lettere kampprogram igjen enn Tottenham og Manchester City, og at det ikke er grunn til å gi opp håpet om spill i Mesterligaen også til neste sesong.

- Vi har ikke kontroll på vår egen skjebne, men siden de andre lagene må møte hverandre har vi fortsatt en sjanse, sier King Kenny til LFC Weekly.

- Hvis vi kan sørge for de resultatene vi skal ha, kan det være at vi greier å utnytte det som måtte komme av feilsteg fra de andre. Spurs skal til Old Trafford og Man City spiller borte mot Arseanl, og de har også vanskelige kamper etter det.

-Gapet mellom plassen til Champions League og hvor vi er nå virker stor, men det er ikke urealistisk å tro at det vil bli mye jevnere innen det hele avsluttes i mai.


- Vi har vært uheldige
Martin Skrtel håper å være tilbake på banen innen sesongen er over etter skade, og understreker at det er viktig at Liverpool holder foten på gasspedalen helt inn.

- Det er viktig fordi en klubb som Liverpool behøver trofeer og å ende opp så høyt på tabellen som mulig, sier slovaken til de rødes hjemmeside. 

- Denne sesongen har vi vært uheldige, men det er fortsatt tre ligakamper igjen og vi må få så mange poeng vi kan. Det er viktig å vinne hver kamp.

- Det er aldri lett å spille mot et lag som Burnley og andre lag som kjemper for å unngå nedrykk, og de vil definitivt prøve å vinne denne kampen.

- Vi må imidlertid vise det vi står for ute på banen, og jeg håper og tror at vi kan ta tre poeng.