- Vi har fortsatt sjansen

Jay Spearing håper fortsatt å kunne hjelpe Leicester til Premier League. Jack Robinson meldte forfall til England U17. Martin O’Neill blir i Aston Villa.

Returkamp for Jay
Leicester tapte 0-1 hjemme mot Cardiff og må snu dette i Wales i kveld dersom man skal komme til Wembley for å spille om muligheten til å rykke opp til neste sesongs Premier League.

- Vi er definitivt ikke ute av dette, sier imidlertid Jay Spearing til Leicesters hjemmeside. Den lille midtbanespilleren er utlånt fra Liverpool til Leicester for resten av sesongen. – Vi er fortsatt bare halvveis, og vi må reise dit med troen på at vi kan få et resultat som sender oss til Wembley.

- Jeg trodde vil skulle få utrettet mer fremover, sier scouseren om det første møtet. – Vi kom i noen bra posisjoner, men greide ikke å få noe ut av det. Vi er skuffet over målet som vi slapp inn selv om det var et flott frispark.

Spearing har spilt fast på den sentrale midtbanen til Leicester i det siste, foran hans tidligere lagkamerat Jack Hobbs som er midtstopper og kaptein hos ”revene”. Hobbs ble for øvrig kåret til årets spiller av fansen i Leicester.

Kveldens kamp i Cardiff kan ses på ViasatFotball og Canal 9 med avspark kl 20.45.


Sa nei til England
Jack Robinson, som sist søndag ble tidenes yngste spiller for Liverpool, meldte forfall til neste måneds EM for U17 landslag. Det har tidligere blitt hevdet at 16-åringen ikke kom med i troppen sammen med lagkameratene Andre Wisdom og Conor Coady, men ifølge LFC TV ble ungutten tatt ut men valgte å bli hjemme for å fullføre eksamener.


O’Neill fortsetter på Villa Park
Eier Randy Lerner i Aston Villa bekrefter i dag om at man er blitt enig med Martin O’Neill om at sistnevnte fortsetter som manager også neste sesong. O’Neill har en rullerende kontrakt som må fornyes hvert år og nordiren var blitt linket til flere andre klubber de siste ukene, inkludert Liverpool.