- Vi har hatt fremgang

Reservelagstrener John McMahon mener at man er på rett vei til tross for at fire strake tap ruinerte mulighetene til ligatittel. Ungutter skadet og tap for Gulacsi.

Liverpool tapte i går mini-derbyet mot Everton på et baklengsmål på overtid. Etter en god start på sesongen var det dermed den siste spikeren i kista i forhold til mulighetene til å vinne sin serie.

Trener John McMahon mener imidlertid at det totalt sett har vært et positivt år, hvor man i det siste har måttet lene seg på unggutter hvorav han roste Nicolaj Køhlert og David Amoo etter siste kamp.

- Det er skuffende å være ute av tittelkampen, men vi har sett mye fremgang og utvikling hos disse unge spillerne, sier McMahon til liverpoolfc.tv.

- Laget som har spilt i de siste ukene har vært forskjellig fra det som startet sesongen og vi har måttet gi mange unge spillere en sjanse, men de har gjort det bra.

- Vi føler at vi er på rett spor og forhåpentligvis vil noen av disse guttene gi sjefen noe å tenke på.

- Det var skuffende å tape kampen mot Everton med en så sen scoring da jeg synes vi var det beste laget og dominerte kampen. Vi jobbet bra og ga dem god motstand. Vi var spennende å se på når vi gikk framover og det ble i det hele tatt vist en del bra ting.

- Vi hadde noen unge gutter der ute som Nicolaj Køhlert (bildet), som gjorde det bra. Han er fortsatt bare 17 og har ikke spilt så mye denne sesongen, men han fortjener ros for å ha holdt det gående og han arbeidet hardt.

- David Amoo er en av de guttene som behøver selvtillit og oppmuntring, men han kan være en virkelig trussel når han har dagen, fortsatt McMahon om den kanskje beste spilleren mot Everton. - Han er en virkelig spennende spiller som har kapasitet.

- Vi har to kamper igjen og ønsker å avslutte så sterkt som mulig med to gode prestasjoner.

McMahon sa etter kampen at Chris Mavinga ikke var aktuell mot Everton da han var opptatt med landslagsspill, mens Francisco Duran og Niola Saric var skadet.

Utlånte Peter Gulacsi spilte hele kampen da Tranmere tapte 2-1 borte mot Brentford. Laget fra Wirral ligger under nedrykkstreken i League 1.