- Vi har vært i kontakt

I følge den chilenske avisen La Segunda har Liverpool FC på ny vært i kontakt med Manuel Pellegrini om managerjobben på Anfield. Agenten bekrefter det har vært kontakt, og at det er interessant.

Roy Hodgson er alle bookmakeres favoritt til å være den neste Premier League-manageren som får sparken. Dersom resultatene fremdeles uteblir, vil klubbens nye eiere muligens bli tvunget til å foreta seg noe, og i følge den chilenske storavisen La Segunda har man allerede vært i samtaler med en kandidat.

Tidligere Villarreal og Real Madrid-sjef Manuel Pellegrini ble intervjuet om den ledige managerjobben før Roy Hodgson ble ansatt, og i følge hans agent Jesus Martinez skal partene igjen være i samtaler.

- Vi har vært i kontakt, men ettersom klubben er i en fase med forandringer, og ingen vet hvem som skal ta avgjørelsene, er det lite nytt om saken, sier Martinez til avisen.

- Pellegrini har fått tilbud fra klubber i Italia, men ønsket å vente litt i håp om et bedre tilbud. Liverpool er en klubb Manuel gjerne kunne tenke seg, avslutter han.