- Vi kan vinne denne turneringen

Dirk Kuyt mener Liverpool har en god sjanse til å vinne Europa League denne sesongen, etter å ha kvalifisert seg for cupspillet som gruppevinnere i gruppe K.

Kuyt fikk et drøyt kvarter som innbytter i den målløse kampen mot sin tidligere klubb, Utrecht. Han fikk stående applaus fra bortelagets fans da han entret banen. Etter matchen var han mest opptatt av Liverpools fremtidsutsikter.

- Vi har satt oss et par mål, og selvsagt liker vi å vinne trofeer. Jeg tror vi har en god sjanse til å vinne denne turneringen, uttaler nederlenderen til Press Association.

- Det føles godt å vinne gruppen, og nå venter vi på å finne ut hvem vår neste motstander blir, sier han med henblikk på fredagens trekning.

- Det var stort å høre Utrecht-supporterne juble for meg. De er fantastiske supportere, akkurat som Liverpools supportere. Å bli satt pris på slik som dette, sju år etter at jeg forlot klubben, når jeg spiller mot dem, er utrolig. De viste stor respekt for meg, noe jeg er veldig takknemlig for.

Kuyt understreker også at han forstår at manager Roy Hodgson valgte å la ham starte på benken, trass i at han selv på forhånd ønsket å starte kampen.

- Vi skal spille en rekke viktige kamper denne måneden, så han må ta sine valg. Lørdagens Premier League-kamp mot Fulham er en ny veldig viktig kamp for oss, så han bestemte seg for å hvile meg.