- Vi kommer til å savne Aguero mer

Reyes tror suspenderte Aguero vil være et vel så stort savn for Atletico som Torres er det for LFC. Benayoun tror de røde kan skape problemer for spanjolene, også uten toppscoreren.

Sergio Aguero pådro seg et gult kort på overtid mot Valencia i kvartfinalen, og mister den første semifinalen i Europa League mot Liverpool på torsdag. Tidligere Arsenal-spiller og nå på Atletico Madrid, José Antonio Reyes, tror det er et minst like hardt slag for hjemmelaget som at Liverpool må unnvære skadede Fernando Torres.

- Liverpool er uten Torres og vi er uten Kun (Aguero) i den første kampen. Det betyr at begge lag mister mye, selv om jeg tror at det å unnvære Kun er viktigere siden han er en nøkkel for Atletico, sier Reyes.

- Vi kommer til å merke at han er borte, selv om jeg håper at det ikke vil bli for synlig.

- Jeg erkjenner at det er gode nyheter for oss, selv om det også er dårlig nytt siden du ønsker å se de beste spillerne ute på banen, sier flankespilleren om at Fernando Torres nylig måtte igjennom en ny kneoperasjon. - Vi ønsker at han skal bli hurtig frisk igjen.

- Vi er i godt humør og vi reiser til Madrid for å vinne, forteller på sin side Yossi Benayoun til Liverpool Echo. Den lille israeleren gjorde 1-0 mot West Ham i går og ble kåret til banens beste etter kampen.

- Vi ønsker å vinne et trofe og vi er veldig nærme. Vi skal gjøre det vi kan for å få et bra resultat slik at vi kan komme tilbake hit med et godt utgangspunkt foran returen.

- Jeg ønsket at han skulle få spille mot sin gamle klubb, han fortjener det og det ville ha blitt et spesielt øyeblikk for ham, sier sympatiske Yossi om sin skadde lagkamerat Fernando Torres. - Nå må vi prøve å vinne kampen for ham.

- Det er nå opp til oss andre å gi noe ekstra. Vi må spille for ham. Han har vunnet flere kamper for oss og brakt oss hit. Vi har kvaliteten som skal til for å kunne håndtere dette uten ham.

- Vi ønsker å avslutten en skuffende sesong med å vinne en pokal.