- Vi kunne fått hjelp fra PL

Jamie Carragher kritiserer Premier League for at Liverpool måtte spille mandag kveld foran en kamp i Europa. Carra tror på tøff retur, men at The Kop igjen kan bli avgjørende.

Scouseren vil ikke skylde på en lang reise for at det ble tap i Madrid, men mente at laget kunne fått flere dager til å forberede seg på foran en semifinale i Europa. Han ser fram til en vanskelig returkamp uten Fernando Torres.

- Det verste var at vi måtte spille mandag kveld, sier Carra til Liverpool Echo.

- Du hører hele tiden om at Premier League ønsker at engelske lag skal gjøre det godt i Europa. Vel, vi har nettopp spilt mandag og torsdag. Når Inter Milan er i Champions League, spiller de på fredag kveld og deres liga gjør alt de kan for å hjelpe dem.

- Å spille på mandagskvelden var en vits. Det dreide seg mer om det enn all reisingen vi måtte foreta, som egentlig ikke var så ille.

- Det vil bli tøft på Anfield nå og det vil passe dem med måten de spiller kontringsfotball på. Hvis de scorer, behøver vi tre mål.

- Vi vet hva vi må gjøre, det er å ikke la dem få spille sitt spill. Forhåpentligvis vil atmosfæren spille en stor rolle og det vil være nok.

- Vi må være skuffet over å slippe inn et så tidlig mål, men samtidig kan en være fornøyd med at vi greide å holde på det resultatet. Det er ikke det verste utgangspunktet vi kunne hatt.

- Atletico har tre eller fire spillere av verdensklasse i deres angrep, det gjør at du kan bli bekymret når motstanderen får et tidlig mål men etter hvert gikk det greit.

- Du kan ikke være avhengig av en spiller og Fernando er ikke her nå, svarte Carragher på spørsmålet om Torres var savnet. - Vi må prøve å glemme ham nå. Han forbereder seg til neste sesong og vi må ha tro på at vi kan gjøre dette uten ham.