- Vi må finne cupformen

Atletico Madrid har vært to forskjellige lag i cup og liga denne sesongen, og trener Quique Sanchez Flores understreker at man må finne formen som har brakt dem til semifinalen.

De røde, hvite og blå fra Madrid har tapt fire av sine fem kamper i La Liga, men er altså bare et skritt unna en finale i Europa.

- Den fundamentale forskjellen må være vår mentalitet, erkjenner trener Sanchez Flores. - Innstillingen vi har til kampene, intensiteten, konsentrasjonen.

- Vi må finne tilbake til den måten som vi har spilt på i denne turneringen, og som har brakt oss til semifinalen.

- Vi beklager at Fernando Torres ikke er her da vi vet hvor mye han ville ha likt å spille på Vicente Calderon. Uansett, vårt tap av Aguero vil ha tilsvarende betydning. Dette er spillere som utgjør en forskjell, spesielt på hjemmebane.

- Jeg tror dette vil bli avgjort av små detaljer, legger veteranen Simao til. - Hovedmålet for oss må være å score hjemme og gi oss selv en sjanse i England.

- Det hele vil endelig bli avgjort på Anfield, men vi må sørge for at vi selv har en mulighet til å gå videre.

- Nøkkelen i denne kampen vil for oss være å kunne styre kampen, bare da vil vi få sjansen til å teste Reina.

- Jeg tror ikke problemene Liverpool har hatt i ligaen vil være av noen betydning, da vi har opplevd det samme. Vi har ikke vært i stand til å overføre vårt spill i cupene til ligaen, noe som har vært skuffende for våre supportere.

- Våre fans drømmer om titler og det er avgjørende at vi gir alt i løpet av disse 180 minuttene for å gjøre hva vi kan for å nå finalen.