- Vi må gjøre vår jobb

Assisterende manager Sammy Lee understreker at man forventer en vanskelig kamp i Burnley, men det er Liverpools innstilling det dreier seg om. Avventer David N'Gog og laguttak.

Burnley kjemper for å unngå nedrykk, mens Liverpool fortsatt ikke kan avskrives om i beste fall å få 4.plass i Premier League. Liverpool spiller denne helgen til slutt av kandidatene for å få den siste engelske plassen til neste års Champions League, men Sammy Lee fokuserer på at de røde må konsentrere seg om sin egen innstilling og å gjøre sin egen jobb.

- Vi kjemper fortsatt for det vi ønsker. Vi har sagt mange ganger at hver kamp har sin egen grad av vanskelighet og det gjelder ikke minst også for Burnley, sier Sammy til liverpoolfc.tv.

- Det er en veldig vanskelig plass å reise til. Underlaget vil ikke være bra, men det er noe vi å tilvenne oss til.

- Vi vet at de har Fletcher som har scoret noen mål for dem denne sesongen, men de har også Nugent og vi vet at han kan være en trussel.

- Til slutt dreier deg seg om hvordan vi går til denne kampen og at vi sørger for å gjøre alt riktig fra vårt ståsted.

- Vi vil prøve å vinne de tre siste kampene og se hvor vi ender. Hva de andre lagene gjør kan ikke vi influere.

- David N'Gog har noe av et problem. Vi kommer til å vente i morgen for å se hvordan det har utviklet seg de neste 24 timene.

- Vi kom først tilbake på Melwood kl 04.00 på fredag og vi hadde dem inne til trening noe senere. Noen av spillerne er fortsatt inne i en restitusjon, slik at vi må vente og se. Det er for tidlig å foreta en vurdering nå angående laget.