- Vi må glemme Steven

Jamie Carragher vil ta over kapteinsbindet til Liverpool de neste ukene, og scouseren maner nå sine lagkamerater til å ta ansvar nå som Steven Gerrard er satt på sidelinja.

Det var marerittet røde supportere håpet å unngå, men Liverpool må spille uten Steven Gerrard de neste kampene. I ligaen ventes midtbanesjefen å være ute i hvert fall i de neste kampene mot West Ham hjemme i morgen, Tottenham borte, Aston Villa hjemme og Newcastle borte. Jamie Carragher vil dermed lede laget ut på banen, og Carra oppfordrer sine røde lagkamerater til å brette opp ermene.

- Det er ingen tvil om at Steven vil bli savnet uansett om vi vinner, taper eller spiller uavgjort, da han er en så viktig spiller her, slår Jamie fast overfor Liverpool Echo. – Nå er det imidlertid opp til oss å prestere og minske tapet, på samme måte som da vi slå Tottenham (2-0) i januar uten verken ham eller Fernando.

- Det er likhetstrekk med den kampen siden den kom noen dager etter et skuffende resultat mot Stoke hvor vi spilte 1-1, men hvor vi viste at vi var i stand til å slå tilbake.

- Alle vet hvilke kvaliteter som Steven har og dette er frustrerende for alle, ikke minst for ham selv, da han var i en så god form.

- Det viktigste nå er likevel at vi kan slå West Ham. Vi vet at vi ikke spilte bra mot Stoke, men hvis vi får tre poeng i morgen da vil tabellen se mye bedre ut for vår del og vi kan komme oss videre.