- Vi må glemme Stoke

Assisterende manager Sammy Lee understreker etter en god kamp mot Chelsea og skuffende bortekamper mot Wigan og Stoke, at de røde må arbeide for å få stabilitet.

- Jeg kan forstå begeistringen som var etter seieren over Chelsea, men vi har alltid sagt at vi ikke tar noe for gitt, sier Lee til liverpoolfc.tv.

- Hver kamp er vanskelig i denne ligaen og vi må ta hver kamp for seg. Vi fikk et utmerket resultat mot Chelsea, etterfulgt av to svakere resultater.

- Vi er alle ute etter mer stabilitet, og det gjelder ikke minst spillerne. Disse spillerne ønsker å bli bedre og å spille mer stabilt.

- Roy, Mike Kelly, meg selv, vi prøver alle å gjøre det vi kan for at vi kan få en mer stabil form. Selv etter seieren mot Chelsea klaget vi på og analyserte fing som vi behøver å bli bedre på. Jeg kan love alle at vi fortsatt arbeider hardt og prøver å gjøre det rette.

- Stoke var aggressive og fysiske mot oss og vi burde ha kunnet stå i mot bedre. Dessverre gjorde vi ikke nok, men vi må glemme det nå.

- Vi vil forvente maks innsats mot West Ham fra alle. Forhåpentligvis vil vår kvalitet komme fram, men det vil ikke bli lett. De vil komme hit og prøve å holde tett bakover og hindre oss i å spille vårt spill, men vi må sørge for at vår taktikk er bedre enn den til West Ham.

- Hvis Danny følger i fotsporene til Steve Nicol vil han ha gjort det bra, sier Sammy om Danny Wilson som er kommet med i den skotske landslagstroppen. – Det er flott for alle våre spillere å kunne spille for deres landslag. Han har gjort det godt for U21 og dette er stort for gutten.

- Danny arbeider veldig hardt på Melwood. Han har ikke fått den spilletiden han ønsket, men prøver virkelig å bli bedre og arbeider hardt hver dag.