- Vi må slå tilbake i derbyet

Liverpools reservelag er vertskap for naboen Everton på Prenton Park i kveld. Etter tre strake tap er manager John McMahon sulten på en seier igjen.

- Sjansen til seriemesterskapet har nesten gått fra oss nå. Manchester United er et sterkt lag, og jeg kan ikke se at de skal tape sine to gjenstående kamper, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi hadde en god kamprekke, men dessverre klarte vi ikke å holde det gående helt inn. Nå er jeg ute etter en respons i kveld. Dette er en flott kamp å slå tilbake i, da kampene mot Everton alltid får spillerne til å ta ut litt ekstra.

- Jeg er sikker på at det blir en god kamp. Vi slo dem 1-0 tidligere i sesongen, og da var det som vanlig tøffe tak. Klarer vi å spille med den samme lidenskapen og aggressiviteten som dem, vil vi forhåpentligvis vise oss som det beste fotballaget.

Reservelaget tapte 3-1 for Burnley i sin forrige kamp. En kamp som McMahon mener er den dårligste som laget har spilt under hans ledelse.

- Andreomgangen mot Wigan er det dårligste vi har spilt. Det faktum at de to kampene kom like etter hverandre er veldig frustrerende. Vi vet at vi av og til vil tape kamper og vise variabel form. Men du kan ikke akseptere at spillerne ikke gir alt og viser fightervilje.

Reservelaget har nå bare tre kamper igjen å spille denne sesongen, og McMahon ivrer etter å avslutte sesongen på en god måte.

- Vi må fortsette å forbedre oss. Dersom vi viser mer vilje og oppofrelse tror jeg vi får lønn for strevet i form av bedre resultater, avslutter han.