- Vi må stå samlet for å slå Spurs

Christian Poulsen mener at en sterk lagånd vil være nøkkelen til å beseire Tottenham på White Hart Lane søndag ettermiddag.

Spurs beseiret Arsenal 3-2 på Emirates i sin forrige ligakamp, og virker svært sterke for tiden. Onsdag slo de Werder Bremen 3-0 på hjemmebane i Champions League. Christian Poulsen er således klar over at Liverpool står overfor en tøff oppgave i det nordlige London. Dansken er likevel overbevist om at Harry Redknapps menn kan beseires, selv på bortebane.

- Tottenham er i god form for øyeblikket, så dette blir en flott test for oss, og selvsagt en tøff kamp. Vi spiller på bortebane, men på en god dag vil vi ha en sjanse til å få med oss poeng hjem, uttaler midtbanespilleren til Liverpoolfc.tv.

- Det som virkelig betyr noe er hvordan laget opptrer. Vi prøver å forbedre oss fra kamp til kamp, og det er nøkkelen. Med Steven Gerrard ute av spill for en periode, må vi prestere bra som lag.

Gareth Bale har vært den store formspilleren for Tottenham i høst, noe Poulsen er oppmerksom på.

- Han spiller utrolig bra for øyeblikket. Han er veldig sterk, og en nøkkelspiller for Tottenham. Jeg tror imidlertid vi skal klare å stoppe ham.