- Vi må være optimistiske

Pepe Reina sier at Liverpool FC er viktig for ham. Han ønsker å vinne noe med klubben, og at man må se med optimisme mot fremtiden etter at klubben har fått nye eiere.

- Det er ingen ting å si, svarer Liverpools keeper på spørsmål fra LFC Weekly om ryktene som sier at han ikke lenger trives i klubben med tilholdssted Anfield.

- Jeg har en kontrakt med Liverpool. Klubben og byen er viktig for meg. Ja, vi må bli bedre. Alle her, det gjelder ikke bare meg, ønsker at vi skulle vært langt høyere på ligatabellen og at vi kjempet om titler. Med de rette forsterkningene til spillertroppen tror jeg at vi en dag kan gjøre nettopp det.

- Jeg var glad i oktober da klubben ble kjøpt opp av nye eiere. Det var et stort skritt i riktig retning. Vi er nødt til å se optimistisk på det nå.

- Mine hansker fra kampen mot Aston Villa har jeg gitt til museet, sier spanjolen etter at han nådde 100 kamper med buret rent før tidligere keeperlegender i klubben som Ray Clemence, Bruce Grobbelaar og Elisha Scott. – Jeg hadde ikke tenkt å gi noe til klubbens museum før jeg hadde vunnet noe. Nå kan fansen likevel få lov til å se på dem.

- Jeg håper imidlertid å kunne levere et trofé som laget har vunnet sammen, heller enn noe personlig. Det er min ambisjon.