- Vi manglet ikke mental styrke

Roy Hodgson mener det blir feil å kritisere spillerne for manglende mental styrke og mot etter tapet mot Stoke. Manageren er skuffet over at deler av fansen roper på Kenny Dalglish til å etterfølge ham. Tony Pulis lyktes med taktikken.

Kampen mot Stoke ble en fysisk batalje. Liverpool måtte til stadighet forsvare seg på dødballer, og spesielt lange innkast fra Rory Delap. Første scoringen kom også da Liverpool ikke klarte å få vekk ballen nettopp fra et slikt innkast.

- I store perioder måtte vi forsvare oss rimelig bra, men de fikk belønning fra en av disse, uttaler Roy Hodsgon ifølge skysports.com

- Det ville være veldig urettferdig å beskylde oss for at vi manglet mental styrke eller mot etter det vi viste fra å forsvare oss fra så mange innkast og dødballer.

- Jeg synes vi sto så bra i mot som vi kunne forvente tatt i betraktning det presset vi var under. Jeg synes ikke spillerne kastet inn håndkleet eller så ut som de kastet inn håndkleet.

Hodgson er skuffet over at deler av supporterne igjen ropte på Kenny Dalglish etter kampslutt.
- Jeg antar det. Det ser ut til å bli en del av livet i Liverpool. Jeg synes vi forsøker å gjøre den beste jobben vi kan under disse omstendighetene. Jeg vet ikke om en slik type synging vil hjelpe noen.

- Men jeg hørte det ikke. Jeg er sikker på at det er mange fans som sympatiserer med oss og det vi forsøker å gjøre.

Pulis lyktes med taktikken
Tony Pulis er svært fornøyd med at Stokes taktikk fungerte mot Liverpool.
- Det viktige var å presse Liverpool og stoppe dem i å få rytme i pasningsspillet, sier Tony Pulis til BBC Sport.

- Jeg er meget fornøyd med alle på laget. I en uke med tre kamper og du skal møte et topplag på slutten av den perioden er det alltid svært vanskelig. Jeg synes Kenwyne (Jones) og Ricardo (Fuller) var veldig, veldig gode i dag. Og jeg er fornøyd med at vi holdt nullen. Vi har behov for å gjøre det.

- Vi spilte meget bra. De hadde en periode på 15 minutter, men bortsett fra det synes jeg vi hadde et godt tak på det.

- Vi viste mye lidenskap, oppofrelse og energi, og spillerne fortjente seieren.