- Vi mister ikke selvtilliten på grunn av dette

Roy Hodgson insisterer på at Liverpools spillere ikke vil miste gjenvunnet selvtillit fra seks strake kamper uten tap, etter 2-0 nederlaget på Britannia Stadium.

- Jeg ser ingen grunn til at vi skal tvile på det vi holder på med, eller tvile på hva vi er kapable til å oppnå. Jeg tror ikke dette resultatet vil svekke selvtilliten vår mer enn noe annet svakt resultat som stopper en god kamprekke, uttaler Hodgson til Liverpool Echo etter 2-0 tapet for Stoke.

- Jeg synes det er vanskelig å forklare at man flyr fremover hver gang man vinner en kamp, og flyr bakover hver gang man får et dårlig resultat. I løpet av sesongen vil vi spille et sted mellom 38 og 55 kamper, og jeg trekker mine konklusjoner på det grunnlaget, legger han til.

- Jeg tar ikke av fordi om vi spiller bra mot Chelsea, og jeg gjør realistiske vurderinger når vi taper, og er da bestemt på å komme meg videre. Konklusjonene som folk forsøker å trekke er alt for store konklusjoner.

- Det eneste vi kan gjøre nå er å jobbe. Men vi har begrensede muligheter til det nå, ettersom noen spillere er borte på landslagsoppdrag. Jo mer vi jobber sammen, jo bedre forstår spillerne hva vi ønsker fra dem. Jeg frykter ikke at et dårlig resultat etter seks gode skal sende oss tilbake i en dårlig situasjon.

Echo påpeker det faktum at Stoke hadde ballen dobbelt så mye som Liverpool på lørdag.

- Jeg er skuffet over vår manglende kreativitet i store perioder. Våre angripere burde ha bidratt mer, kommenterer Hodgson.

- Vi skapte mest når vi fikk ballen ned på bakken og spilte fotball, men i brorparten av tiden var ballen i lufta eller ble sparket ut av spill. Da må du begynne på nytt igjen.

- Vi hadde ikke tapt på seks kamper før denne, så jeg synes vi er ganske stabile.