- Vi skal fortsette å kjempe

Yossi Benayoun bebuder at han og hans lagkamerater skal fortsette å kjempe for fjerdeplassen helt til det eventuelt blir matematisk umulig å ta den.

- Matematisk er det fortsatt mulig å ta fjerdeplassen, men realistisk sett vet vi at det blir vanskelig. Vi må forsøke å gjøre vårt beste, og komme så høyt på tabellen som mulig. Klarer vi å ta fjerdeplassen, vil det være storartet. Dersom vi ikke klarer det, vet vi i alle fall at vi gjorde vårt beste, sier den israeleren til Liverpoolfc.tv.

- Vi får forsøke å vinne alle våre gjenstående kamper, og med litt flaks kan vi kanskje ta fjerdeplassen. Det var viktig å slå West Ham etter det skuffende resultatet mot Fulham, og det ga også selvtilliten vår et løft foran torsdagens kamp, legger han til.

- Vi har en viktig kamp i Madrid som vår neste oppgave, og det ville ha vært flott å nå finalen i Europa League.

Benayoun innrømmer at hans scoring mot sin gamle arbeidsgiver i går var av det litt uvanlige slaget.

- Stevie slo et fantastisk innlegg. Jeg ønsket egentlig å heade ballen, men den kom for lavt, så jeg prøvde å sette den i mål med brystet. Jeg var heldig at den gikk i mål, slår han fast.

- En tidlig scoring gir deg mer tro på deg selv, og det gjør ting mye enklere. Vi visste at West Ham kjemper for å unngå nedrykk, så de ville gjøre alt som stod i deres makt for å få et godt resultat. Det tidlige målet hjalp oss.

Israeleren ønsket imidlertid ikke å feire scoringen mot sin forrige klubb.

- Jeg hadde to fine sesonger i klubben, og jeg har fortsatt følelser for dem. Jeg følte ikke noe behov for å feire. Jeg håper virkelig at de holder seg i Premier League, da West Ham er en flott klubb.

David N'Gog gjorde Liverpools andre mål i går kveld, og Benayoun mener det lover bra foran sesonginnspurten.

- Det var fint å se at David gjorde mål. Det gjør godt for selvtilliten hans. Det er ikke lett å skulle erstatte verdens beste spiss, Fernando Torres, men David gjorde det bra. Forhåpentligvis har dette gitt ham selvtilliten han trenger for å spille flere kamper.

Benayoun håper nå at de røde kan få med seg et godt resultat fra Madrid i torsdagens semifinale.

- Jeg tror vi er i stand til å få et godt resultat der nede. Vi har bevist tidligere at vi er i stand til å få gode resultater på bortebane i Europa. Vi vet vi møter et godt og talentfullt lag, som har veldig gode angripere. Men vi har tro på laget vårt. Vi vil forsøke å vinne kampen der nede, og få med oss et godt resultat foran returen på Anfield. Jeg er sterk i troen på at vi skal klare det.