- Vi trenger 3-4 kvalitetsspillere

Steven Gerrard mener at Liverpool må kjøpe 3-4 kvalitetsspillere i sommer, skal de røde ha en realistisk mulighet til å kjempe om ligamesterskapet neste sesong.

- Noen av våre konkurrenter har styrket sine tropper vesentlig i det siste. Som for eksempel Chelsea. Manchester United har vært sterke i flere år. I fjor var vi nær ved å slå dem, men det er vanskelig å utmanøvrere slike sterke lag, siteres Liverpool-kapteinen i Daily Mail.

- Alle vet at vi må ta lærdom av denne sesongen. Noen spillere har konkludert med at vi trenger en sterkere tropp, og nøkkelen blir å hente bedre spillere og forbedre de vi allerede har. Jeg snakker ikke om grunnleggende endringer eller noen revolusjon. 3-4 kvalitetsspillere burde holde, men vi trenger kvalitet foran kvantitet.

- Premier League er det daglige brød for denne klubben. Vi har ikke vunnet ligaen på lang tid, og vårt publikum forlanger at vi klarer det. De ønsker at vi skal vinne ligaen mer enn noe annet. Vi må fortsette å kjempe for å nå det målet. Forhåpentligvis klarer vi å ta fjerdeplassen i år, og kan kjempe om ligatittelen neste sesong.

- Etter at vi ble nummer to i fjor, startet vi sesongen med det for øyet å vinne ligaen og Champions League. Etter en rekke svake resultater måtte vi forandre målsettingen. Nå håper fansen inderlig at vi skal vinne Europa League. Det er det eneste trofeet vi fortsatt kan vinne.