- Vi trenger fire eller fem spillere

Benítez innrømmer at han kanskje trenger fire eller fem spillerforsterkninger til sommeren, men usikker på om han får transfermidlene. Quique Flores synes Atlético fortjente avansementet.

Liverpool ble slått ut av Atlético Madrid på bortemålsregelen. I ekstraomgangene ble det tydelig at de røde trengte friskere ben, men Rafael Benítez hadde kun uerfarne offensive spillere som Nabil El Zhar og Daniel Pacheco å sette inn. Og i Premier League kan Anfield-klubben havne utenfor topp fire for første gang siden 2005. Manageren innrømmer at han trenger spillerforsterkninger til sommeren.
- Noen sa vi trengte fire eller fem spillere. Jeg er mer eller mindre enig i det. Det er hva vi må gjøre, uttalte Rafael Benítez ifølge skysports.com.

- Liverpool er en stor klubb. Det har vært en endring de seneste to eller tre årene. Vi må balansere regnskapet og håndtere det på denne måten.

- Jeg vet ikke om jeg får midlene. Vi finner ut det til sommeren. Men navnene finnes, og vi skal gjøre vårt beste for det.

Rafael Benítez ønsket ikke å kommentere ryktene om en mulig trenerjobb i Juventus. Nå har han fokus på det to avsluttende ligakampene.
- Fremtiden er Chelsea, og deretter Hull, fortsatte han.

- Vi fortjente å gå videre
For Fernando Torres' tidligere klubb, Atlético Madrid, var gårsdagen en stor kveld.
- Ingen hadde forventet dette, sa trener Quique Sanchez Flores etter kampslutt.
- Vi er glade for å representere landet vårt. Og være det eneste spanske laget i en e-cupfinale.

- Det var en fantastisk kveld. Du kan ikke komme til Anfield uten å å få noen vanskelige stunder, men vi var det sterkeste laget i ekstraomgangene. Vi fortjente å gå videre.