- Vi var heldige

Tottenham-manager Harry Redknapp innrømmer at hans lag var heldige som tok alle tre poengene mot Liverpool på White Hart Lane i ettermiddag.

- Liverpool startet kampen bra, og var farlige. Det var en fantastisk kamp, uttalte Redknapp til det engelske pressekorpset etter kampslutt.

- Liverpool spilte en betydelig rolle i denne kampen, og var hele tiden en trussel. De hadde muligheter til å score flere mål. De fikk gode sjanser, fordi organiseringen vår slo sprekker.

- Men vi fikk etterhvert lagt mer press på dem, og hadde skudd som ble blokkert, et misbrukt straffespark, og til slutt fikk vi seiersmålet.

- Vi hadde mange gode sjanser, og til slutt følte jeg vi fortjente seieren. Det var en stor prestasjon å komme tilbake etter å ha blitt liggende under med ett mål. Vi er ikke et lag man kan avskrive. Vi gjemmer oss ikke. Selv når vi ligger under vil vi alltid skape mange sjanser, og det handler om å sette dem. Jeg følte at vi hadde troen på at vi kunne slå tilbake.

Tottenham-kaptein William Gallas lovpriset også den gode lagånden i London-laget.

- Det var vanskelig for oss, men vi gjorde en god jobb i dag. Vi måtte kjempe for å vinne kampen. Dette er Premier League, og når du møter Liverpool er det ikke lett. Vi viste alle hva vi kan utrette, og jeg håper vi fortsetter slik.