- Vi vil bli klare for Arsenal

Joe Cole spilte for første gang for Liverpool i gårsdagens treningskamp mot Borussia Mönchengladbach og han nøt debuten. Han tror de røde vil være klare til ligastarten.

Joe Cole debuterte i 0-1-tapet mot Borussia Mönchengladbach, mens Steven Gerrard, Jamie Carragher og Glen Johnson fikk spilletid for første gang i sesongforberedelsene. Fernando Torres, Pepe Reina og Dirk Kuyt er tilbake på Melwood i dag, mens Ryan babel allerede har gjennomført noen treningsøkter etter VM. Til tross for tap i den siste oppkjøringskampen så tror Cole at laget vil være klart for ligastart 15. august mot Arsenal.
- Det var en god gjennomkjøring, Det var en veldig varm dag og pre-season er alltid vanskelig. Det ble ingen skader, så alt gikk bra, uttaler Joe Cole ifølge skysports.com.

- Det var herlig å ta på seg den røde trøyen. Jeg nøt det virkelig. Jeg er glad for at jeg fikk en opptreden ettersom jeg hadde behov for å få beina i gang.

- Vi har virket solide i alle preseason-kampene, og vi kan bygge videre på det.

- Vi tapte kampen, men de unge guttene som spilte fikk litt god erfaring. Mens det er bra å trene mye, trenger du så mange kamper som du kan få. Jeg er så glad jeg fikk 60 minutter,

- Ingen fyrer på alle sylinderne ennå, men det var noen gode øyeblikk. Det viktigste vi tar med oss er lagets beskaffenhet og organisasjon, noe som var bra. Vi vil være klare for Arsenal.

Den offisielle debuten for Joe Cole lar fortsatt vente på seg.
- Den første offisielle kampen står fortsatt igjen på torsdag og deretter er det Barclays Premier League, så det gjenstår flere debuter, tilføyer Cole overfor Liverpoolfc.tv.

- Jeg ser virkelig frem til å spille på Anfield. Det får deg i gang i en slik atmosfære.

- Jeg har blitt imponert over de unge guttene og jeg kjenner allerede mange av seniorspillerne. Vi har mye talent her. Vi har en flott organisert måte å spille på. Vi må bygge videre på dette. Vi har fortsatt flere spillere på vei tilbake, så forhåpentligvis får vi flere alternativ i angrep.

Cole spilte fra start mot Borussia Mönchengladbach i en rolle bak spissen.
- Det er som å spille som en tredje midtbanespiller egentlig. Jeg liker å starte i de posisjonene,, men jeg ser til å la Stevie gå fremover og supplere når jeg kan. Forhåpentligvis blir jeg bedre for hver kamp jeg spiller.