- Vi vil profittere på en uthvilt Torres

Roy Hodgson lovet før kampen mot Utrecht at Fernando Torres og Jose Reina ville spille mot nederlenderne. Det lokket mange ekstra tilskuere til Anfield, og flere supportere har i ettertid gitt uttrykk for at de følte seg snytt. Men manageren mener at Liverpool vil profittere på at Torres ble hvilt når de røde er vertskap for Fulham i morgen.

Hodgson innrømmer at han gjorde kuvending når han ikke benyttet Torres mot Utrecht. Det skjedde etter konsultasjon med sportsvitenskapsjef Peter Brukner. Manageren insisterer likevel på at det var han selv som tok den endelige avgjørelsen.

- Noen ganger må du innrømme at det første valget du tok ikke var det smarteste. Jeg hadde to valg. Å være sta og benytte Fernando Torres, eller, etter å ha hatt en søvnløs natt, innrømme at jeg hadde tatt et dumt valg og akseptere en ripe i lakken, innrømmer Hodgson overfor Liverpool Echo.

- Jeg ville bare bidratt til å gjøre vondt verre dersom jeg hadde stått ved min dumme avgjørelse. Til slutt tok jeg den riktige avgjørelsen. Det var ingen krangel med den medisinske staben.

- Først mente jeg det ville gjøre godt for selvtilliten til Torres å spille en omgang, men jeg forventet en enklere kamp hvor han kunne gjøre et par mål. Slik førsteomgangen mot Utrecht utviklet seg, der de spilte dypt, ville det ha vært bortkastet å benytte ham.

- Nå kunne vi jobbe med vårt angrepsspill med Torres på Melwood i går i stedet. Det kunne vi ikke ha gjort om han hadde spilt på onsdag. Da ville han bare ha jogget litt.

- Nå er han uthvilt til i morgen, og jeg er overbevist om at vi får se en veldig god Fernando Torres.