- Viktig å score på bortebane

Rafael Benitez håper at hans mannskap kan spille sin beste bortekamp for sesongen på Vicente Calderon Stadium i kveld. Manageren understreker at det er ekstremt viktig å gjøre et bortemål.

Det er bare timer igjen til den første semifinalen i årets Europa League. En kamp som har blitt svært viktig for Liverpool i en sesong hvor intet annet kan vinnes.

- Det har vært stor forskjell på prestasjonene våre på hjemme- og bortebane denne sesongen. Vi har gjort masse mål på Anfield, men vi må bli bedre på bortebane. Hvordan kan vi så klare det? Ved å vise karakterstyrke og sørge for at vi er vanskelige å slå. Vi har kvalitetene som skal til for å slå hvem det skal være, uttaler Rafael Benitez til liverpoolfc.tv.

- Vi må score et mål her i Madrid. Atletico er et veldig godt kontringslag, noe vi erfarte da vi møtte dem i fjor. De har spillere med hurtighet og god teknikk. Spillere som kan score mål. I tillegg er de gode i forsvar, legger Liverpool-manageren til.

- Det er viktig at vi er mentalt forberedt på det som skal skje i kveld. Det har vært vanskelige forberedelser, men det får vi ikke gjort noe med. Etter ankomst Madrid har alt gått bra, og vi ser frem til kampen, avslutter han.