- Vil beholde alle i januar

Roy Hodgson håper å beholde hele sin nåværende stall til sesongslutt, kanskje med et par nye spillere inn. Stallen han arvet fra Benítez har vist seg sterkere enn han tidligere trodde.

The Mirror er en av flere aviser som har meldt at de røde vil komme til å selge flere etablerte spillere i januar. Spillere som Ryan Babel, Daniel Agger, Milan Jovanovic og Dani Pacheco skal alle i følge tabloidavisene være tilgjengelig for salg, men Roy Hodgson insisterte i dag på at han ønsket å beholde sin nåværende tropp, og gjerne spe på med en spiller eller to.

- Nå vet jeg hva mitt beste lag er, og det beste laget er mer enn 11 spillere. Jeg kan ha mitt beste lag, og en uke er det med en spiller, mens det neste uke kunne vært med en annen, men fremdeles være mitt beste lag fordi spillerne er utskiftbare, sier Hodgson til SkySports.

- Jeg har en klar tanke om hva vi bør og er nødt til å gjøre, og stallen er sterk, og blir stadig sterkere. Den var trolig sterkere enn jeg først trodde på enkelte stadier tidligere i sesongen da vi tapte kamper.

- Forhåpentligvis betyr det at vi ikke må gjøre så mye når overgangsvinduet åpner i januar, fordi det ville vært fint om vi kunne beholdt alle disse spillerne, og i tillegg hente inn en og annen til å hjelpe oss. Jeg har stor tillit til spillerne som spiller for øyeblikket, fordi vi har spilt en del gode kamper de siste to-tre ukene.

Manageren insisterer på at han ikke vet hva klubben vil foreta seg i januar.

- Jeg vet ikke hva som vil skje på overgangsmarkedet. Vi gjør mye arbeid, ser mange kamper og følger mange spillere. Vi ønsker å sikre oss selv mest mulig informasjon.

- Det er en arbeidsprosess alle klubber er nødt å gjøre - å følge med på spillere og hva som er tilgjengelig der ute. Det kan komme til hjelp for deg, for du vet aldri hva som kan være bak hjørnet.

- Ingen av oss vet enda hvilke midler som vil være tilgjengelig i januar, og vi har ingen garantier for at spillerne vi følger vil være tilgjengelige. Jeg ønsker å fortsette med denne troppen ut sesongen, fordi jeg har ingen planer om å selge noen. Samtidig kan jeg ikke gi garantier for at ingen vil flytte på seg i januar, så hvis det skulle skje så må vi være klar og vite hvor vi skal se for å finne erstattere, avsluttet Hodgson.