Agent: - Rafa blir i Liverpool

Agenten til Rafael Benitez kommer med stadig nye, og til dels motstridende uttalelser. Nå hevder han at Rafa blir i Liverpool, og at hans klient ikke har mottatt noe tilbud fra Juventus eller noen annen klubb.

Både italiensk og engelsk presse har i dag kastet seg begjærlig over disse sitatene, som først ble brakt til torgs av Tuttosport.

- Vi har ikke mottatt tilbud fra noen klubber. Benitez tar sikte på å bli i Liverpool, og forsøke å bidra til å forbedre laget under nye eiere. Han har kontrakt med klubben, og ønsker å fortsette i Liverpool, uttaler agent Manuell Garcia Quillon.

- Denne uken vil Benitez møte styreformann Martin Broughton. Etter det jeg vet, ønsker han å forsette i klubben. Benitez ønsker å vite hvilke planer klubben har for fremtiden, og hvor mye som vil bli investert i spillere. For ham er dette svært viktige detaljer, legger Quillon til.

- Jeg har ikke kommet til enighet med Juventus om noe som helst. Benitez har fire år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

Quillon ble så spurt om situasjonen kan endre seg i fremtiden.

- Det må dere spørre Benitez om direkte, var svaret.

Ifølge BBC Sport har Benitez allerede kansellert to møter med Liverpools nye styreformann, Martin Broughton. Han skal ha trukket seg fra samtaler med Broughton både i forrige uke og uken før det igjen. Nå står altså et møte på agendaen kommende uke.

BBC Sport melder at det er uklart hvorfor møtene med Broughton ble kansellert. Men det kan ha hatt sammenheng med forberedelsene til kampene mot Atletico Madrid, og ikke minst den lange og strabasiøse reisen til Madrid.

Liverpool FC har overfor BBC Sport nektet å kommentere de kansellerte møtene.