Agger ferdig i Liverpool?

Det danske nettstedet sporten.dk hevder at Daniel Agger er ferdig i Liverpool. Nettstedet påstår at Roy Hodgson ønsker å kvitte seg med midtstopperen umiddelbart, enten gjennom salg eller utlån.

Sporten.dk hevder at Hodgson har lekket informasjon om at han vil kvitte seg med Agger til noen utvalgte engelske journalister, og at Liverpool-manageren nå benytter pressen bevisst til å spre dette budskapet.

Det danske nettstedet hevder at dette blir gjort fordi Hogdson ikke ønsker å bli sitert på at han ønsker Agger vekk, samtidig som han ønsker å nå ut til fansen og mulige kjøpere med dette budskapet.

- Det ser svart ut for Daniel Agger, og det synes jeg er synd på klubbens vegne. Han har vært, og er fortsatt en god spiller når han er skadefri. Han er bedre med ballen enn de andre forsvarerne i klubben, men han har tydeligvis ikke de kvaliteter som Roy Hodgson er ute etter. Det er virkelig synd for Daniel Agger og for Liverpool, siteres Liverpool-legenden Ronnie Whelan på sporten.dk.

Nettstedet viser til at en rekke medier har nevnt Agger sammen med Ryan Babel, Milan Jovanovic og Daniel Pacheco som spillere som Hogdson ønsker å kvitte seg med i transfervinduet i januar.

Sporten.dk hevder de har kilder i England som forteller at Liverpool til og med er villig til å låne ut Agger, bare for å slippe å betale hans relativt høye lønn. Nettstedet påstår videre at tyske Bundesliga-klubber viser interesse for den danske midtstopperen.