Agger snart tilbake

Daniel Agger gjør stadig fremgang etter sin skade, og manager Roy Hodgson tror at dansken kan være tilbake på banen i løpet av romjulen. David N'Gog spiller sannsynligvis ikke mot Utrecht.

Roy Hodgson rapporterer at Daniel Agger er i ferd med å bli frisk etter sin langvarige leggskade. Manageren håper at midtstopperen skal være tilbake på banen med førstelaget i løpet av romjulen. Liverpools nummer 5 har ikke spilt kamp for Liverpool siden 25.september. Den siste tiden har han jobbet hardt med et rehabiliteringsprogram under kyndig veiledning av den medisinske staben.

- Agger kan vise til fin fremgang, men han trener ikke med laget ennå. Sportsvitenskapsfolkene har kontroll over situasjonen, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han er nå i stand til å løpe rett frem, og innsatsen han legger for dagen i arbeidet med å komme tilbake er førsteklasses. Nå er det store spørsmålet når vi skal ta sjansen på å la ham få spille fotball igjen, legger han til.

Hodgson forteller ellers at det er lite sannsynlig at David N'Gog vil figurere mot Utrecht i morgen kveld, etter at han måtte sy et kutt over det ene øyet etter tapet mot Newcastle.

- Hadde det vært snakk om en semifinale eller en veldig viktig kvalifiseringskamp, og vi virkelig hadde behøvd ham, tror jeg at han kanskje kunne ha spilt. Men når du får et kutt over øyet, er det bedre jo lenger tid såret får til å gro.

- En ball ville nesten helt sikkert ha truffet såret i løpet av kampen. Jeg tror han vil være klar til Fulham-kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.