Agger tilbake før jul

Daniel Agger har slitt fælt med skader også denne sesongen, men nå er dansken på vei tilbake og vil definitivt være spilleklar igjen før jul i følge Roy Hodgson.

Midtstopper Daniel Agger har ikke vært involvert for Liverpool siden 2-2 kampen mot Sunderland for snart to måneder siden, og måtte gi seg etter 39 minutter med en leggskae da han spilte en treningskamp for Danmark 12. oktober. Med leggskaden har Roy Hodgson på pressekonferansene sagt at spilleren er ute lenge, og at man ikke vet når han kan returnere. Etter at spilleren nå har oppsøkt spesialist i London, er det klart han vil være tilbake til jul.

- Daniels skade er en uvanlig en. I landskampen for en måned siden fikk han et spark i leggen, og noen ganger når det skjer så får du en kalkdannelse i blodet som samles der, og dessverre skjedde det med Daniel, sier lege Peter Brukner til Liverpool Daily Post.

- Det har tatt litt lenger tid enn vi hadde forventet med en slik skade. Men nå kalkdannelsen oppdages, så tar det en måned å ordne før du blir helt frisk. Daniel har sannsynligvis tre uker igjen før han er tilbake i spill. Det er en veldig frustrerende og skuffende situasjon, men det er ikke mye vi kan gjøre med det.

- Bare tiden leger slike skader, så vi må være tålmodige med Daniel, men han er definitivt tilbake før jul.