Agger tilbake i løpet av noen uker?

Roy Hodgson antyder at Daniel Agger kan være tilbake i full trening i løpet av noen uker. Brad Jones har blitt kvitt skulderskaden som har plaget ham de siste par ukene, og sitter trolig på benken i morgen.

- Daniel Agger gjør fremgang med skaden i baksiden av leggen, men det vil fortsatt gå noen uker før han er tilbake i full trening, opplyser Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

Reservekeeper Brad Jones har slitt med en skulderskade, og har ikke figurert på innbytterbenken for Liverpool siden Blackburn-kampen 24.oktober. Etter den tid er det den unge dansken Martin Hansen som har vært cover for Jose Reina. Nå er imidlertid Jones skadefri igjen, og returnerer trolig til førstelagsbenken i morgen.

Da det ikke har lysnet mye på skadefronten siden Wigan-kampen, blir det ikke store forandringer på laget til morgendagens kamp.

- Jeg hadde håpet at vi i løpet av de to og halvt døgn som er gått siden Wigan-kampen ville ha kommet mer til hektene. Jeg tror ikke vi har så mange muligheter til å gjøre endringer på laget, sier manager Hodgson.

- Erfarne spillere som Johnson, Cole og Agger kan ikke spille i morgen. Vi har unge spillere som Shelvey, Spearing, Kelly og Wilson til rådighet. Jeg har ikke luksusen det ville vært å kunne gjøre store utskiftninger. Dersom vi i det hele tatt skifter på laget, vil det kun være snakk om en spiller eller to, da laget fungerer bra.

- De spillerne som var med mot Wigan og Chelsea hadde en veldig lett treningsøkt i dag. Hovedsaklig for å komme til hektene igjen og forebygge skader. Vi rørte litt på oss, men det var ingen hard økt. Vi skal spille vår tredje viktige kamp på seks dager, så vi ønsker ikke å bruke opp energien vår på treningsfeltet. Vi ønsker å ta med oss all vår energi, vitalitet og intensitet til morgendagens kamp.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.