Agger vil ønske Poulsen velkommen

Daniel Agger ønsker sin landsmann Christian Poulsen velkommen til Liverpool. Det er ventet at midtbanespilleren blir klar for de røde innen kort tid, og Agger tror han vil passe inn hos de røde.

Det virker nå veldig klart at Christian Poulsen kommer til å bli Liverpool-spiller. 30-åringen med fortid fra FC København, Schalke 04, Sevilla og Juventus skal i følge The Guardian være aktuell for å starte allerede mot Arsenal på søndag. Daniel Agger ønsker sin landsmann velkommen til klubben dersom en overgang går i orden.

- Han skal være mer en velkommen. Christian passer inn i de fleste klubber, også i vår. Vi trenger forsterkninger, og Christian vil være en forsterkning. Dersom han skulle komme til oss vil vi enda trenge flere forsterkninger om vi skal være med å kjempe i toppen av ligaen, sier Agger i et intervju med Ekstra Bladet.

- Christian vil nok få seg et kultursjokk etter mange år i Spania og Italia. Tempoet er ekstremt høyt, og han skal ikke forvente at han bare kan ta seg en caffelatte når det passer han slik han har gjort i Italia.

- Han har spilt i Italia, Spania og Tyskland og gjort det bra alle stedene. Jeg ser ikke noen grunn til at han ikke skal gjøre det bra i Liverpool.

Det at Agger nå får en landsmann til lagkamerat betyr ikke all verden for han.

- Det betyr ikke så mye at han er dansk. Selvsagt vil det bli rart å få prate litt dansk, men det er ikke hva som betyr mest. Jeg ser aller mest frem til å få hans kvaliteter til klubben. Jeg vil bare være glad på hans vegne for at han kommer til en god klubb. Det er nå styr på tingene, og vi skal få det bra sammen. Jeg håper virkelig at han kommer.

- Roy kjenner Christian så godt at jeg ikke kunne fortelle han noe nytt. Både han og jeg vet at han er en dyktig fotballspiller. Vi har Mascherano, men det kan jo se ut til at han er på vei bort, så da er det et hull der, avslutter Agger.