Al-Qasimi-familien bak Kirdi?

I følge The Guardian skal det være Al-Qasimi familien fra Sharjah-delstaten i De forente arabiske emirater som er investorene Yahya Kirdi representerer. Mulig overgangsmål på TV2 i kveld.

Den mest offensive av de som har blitt nevnt som mulige nye eiere for Liverpool FC har vært Yahya Kirdi. Den syrisk/kanadiske forretningsmannen har vært veldig frempå i media, og hevdet at han omtrent allerede har en avtale i havn for å få kjøpt klubben.

Bilder og innrømmelser av at han er venn med George Gillett har ikke gjort han til den mest populære av kandidatene blant supporterne til å overta eierskapet, og i følge enkelte normalt velinformerte britiske journalister på Twitter tar man ikke helt den tidligere pizzaselgerens bud helt seriøst - og andre tror han er med i et spill fra amerikanernes side for å presse opp prisen.

I følge The Guardian er det Al-Qasimi familien fra Sharjah i De forente arabiske emirater som er investorene han representerer. Det er ikke av de rikeste familien i emiratene, men skal likevel ha store rikdommer fra olje og gass. Dan Diamond som er Kirdis sammarbeidspartner ønsket ikke å kommentere om det var Sharjah-gruppen som sto bak.

Mulig overgangsmål på TV2 i kveld
I kveld møter det norske landslaget "nye Frankrike" på Ullevaall. Med i troppen Laurent Blanc har tatt ut er Loic Remy, som forrige måned ble kraftig linket både til Liverpool, Stoke, West Ham og Tottenham. Det skal sies at den linken har kjølnet litt den siste tiden, men dersom Nice-spilleren får spille kan det likevel være interessant å følge med.

Den unge angriperen har uttalt at han kommer til å forlate Nice i sommer, og aller helst ønsker han seg til England. Kampen har avspark kl 21.15.