Aldridge kritisk til Benítez

John Aldridge er svært kritisk til både Liverpools taktikk og spillertransaksjoner under Rafael Benítez. I enhver annen toppklubb hadde manageren fått avskjed med tilsvarende resultater i høst.

John Aldridge synes Rafael Benítez har valgt feil taktikk i flere kamper. Iren er heller ikke fornøyd med managerens opptreden på transfermarkedet.
- Dette er bunnivå i mitt liv som Liverpool-supporter. Rafas avgang ville være en omvelting, men han hadde mistet jobben nå om han var i en annen toppklubb. Spørsmålet er om Liverpool har penger til å betale ut resten av hans kontrakt.

Liverpool ligger på 8.plass i Premier League, tolv poeng bak lederlaget Chelsea og fem poeng opp til en Champions League-plass.
- Liverpool må havne blant de fire beste uansett hva som må til. Noen annet ville være en katastrofe for klubben som allerede er tynget i gjeld.

- Trsit, men jeg kan på ingen måte se at de vil ta den Champions League-plassen, såfremt de ikke kommer tilbake på sporet.

- Benítez kan ikke skylde på skader, både Torres og Gerrard er skadefrie og spiller.

- Men han benytter fortsatt en uforståelig taktikk. For eksempel sendte han ut et defensivt lag mot Premier Leagues svakeste klubb (Portsmouth) og ble slått.

John Aldridge scoret 63 mål på 104 kamper for Liverpool mellom 1987 og 1989. Han mener laget trenger en spiller til å avlaste Torres og Gerrard.

- Torres og Gerrard trenger støtte. Angivelig ønsker Real Madrids Ruud van Nistelrooy å komme til Liverpool, og jeg anser ham å være et utmerket kortsiktig valg. Jeg ville også prøve å få Celtics Aiden McGeady og selv Boltons Kevin Davies.

- Robbie Keane, Peter Crouch, Craig Bellamy og Michael Owen kunne alle ha vært iført Liverpools farger i dag, men Rafa er avhengig av en uprøvd gutt i David Ngog til å starte i store kamper. Nå høster han gevinsten av å la sine beste spillere forlate klubben.