Aldridge om fraværet av Carragher

John Aldridge mener at ledertypen Carragher vil bli sårt savnet i Liverpools forsvar, men visekapteinens skadeopphold kan føre til at en av klubbens yngre spillere kan få sjansen.

Jamie Carragher må belage seg på et tre måneders langt opphold på sidelinjen. Liverpool-legenden John Aldridge tror visekapteinens lederegenskaper vil bli sårt savnet, men det kan åpne opp for at en av de yngre spillerne til å vise seg frem.
- Det var virkelig trist å se Jamie Carragher måtte forlate banen på White Hart Lane, skriver John Aldridge sin faste spalte i Liverpool Echo.

- En skulder ute av ledd er ingen spøk. Jeg tok kragebenet for mange år siden, og det var en voldsom smerte. Jeg var tilbake i spill etter tre uker, men smerten var utrolig.

- Det ser ut til at Carragher blir ute noen uker, men Jamie er en tøff kar. Det er ingen tvil om at han ønsker å være tilbake på banen så fort som mulig. Å spille med smerter er ingenting nytt for ham.

- Liverpool trenger ham også. Det var kanskje sent i kampen han gikk av, men han var savnet umiddelbart. Han er en leder på banen. Dere kunne se hans utrolige lidenskap og vilje da han ropte til Sotirios Kyrgiakos om å skynde seg og komme ut på banen for å erstatte ham.

- Det var en person som bryrseg mye om å få et resultat, og det var synd at laget ikke klarte å stå i mot uten ham.

- Hans fravær vil kanskje gi en mulighet for andre spillere å komme inn. Både Martin Kelly og Danny Wilson vil sikkert figurere mot Steaua Bucuresti på torsdag. Det er nå opp til disse spillerne å tre frem mens Carra er på behandlingsbenken.