Åpner for Mascherano-salg?

I følge The Times skal Mario Balotelli nå være omtrent klar for Manchester City, for en overgangssum på £23M. Tidligere har det blitt rapporter at det er dette salget som må i boks for at Mascherano gjenforenes med Benítez.

Det har i månedsvis blitt rapportert at Inter vil komme med et bud på de rødes midtbaneterrier Javier Mascherano så snart de får i orden store salg av enten Mario Balotelli til Manchester City, eller Maicon til Real Madrid. Nå ser det ut som det første salget er så godt som i boks.

Spilleren selv har også gjort det klart for Roy Hodgson og hele verden at han ønsker seg bort til en annen liga, og det har lenge blitt sagt at han og hans kone sliter med hjemlengsel etter å ikke ha funnet seg til rette på Merseyside.

Manchester City og Inter skal være enig om en overgangssum på £23 millioner for den 20 år gamle angriperen, noe som er veldig nær Liverpools prisforlangende for Argentina sin landslagskaptein.

Det har blitt rapportert fra Inter-kilder denne uken at Marco Branca (teknisk direktør) og Massimo Moratti (eier) har forsøkt å overtale Rafa Benítez til å droppe planene om å hente sin gamle elev, noe som skal ha gjort den sta spanjolen veldig sint.