Aquilani kan bli lånt ut

Roy Hodgson innrømmer at Alberto Aquilani ble utelatt fra troppen mot Trabzonspor som følge av at han kan være i ferd med å få en utlånsavtale tilbake til italiensk fotball.

Spilleren som kom dyrkjøpt foran forrige sesong har ikke imponert under pre-season, og det virker nå sannsynlig at midtbanespilleren vil tilbringe 2010/11 i Serie A for å få matchtrening.

- For øyeblikket vurderer vi muligheten for å låne ham ut til en italiensk klubb, men ingen ting er avgjort ennå, fortalte Roy Hodgson til liverpoolfc.tv etter kampen mot Trabzonspor.

- Jeg ønsket ikke å benytte ham i kveld i tilfellet en låneavtale skulle gå igjennom, da dette er et veldig viktig år for Aquilani. Han må få spille regelmessig, hver uke må han være med på laget.

- Jeg kan ikke love ham det her slik at et utlån til Italia vil hjelpe ham i så måte, og det kan derfor være til det beste for alle parter.

- Det vil utvilsomt være noe han kunne behøve. Det vil utvilsomt kunne opprettholde verdien på spilleren og når han kommer tilbake til Liverpool vil vi få se den Aquilani han var innen han kom hit skadet i fjor.