Aquilani kan ikke hentes hjem

Liverpool.no var til stede under Roy Hogdsons pressekonferansepå Melwood i ettermiddag. Der bekreftet manageren at det ikke er mulig å hente Alberto Aquilani tilbake fra Juventus før sesongen er over. Han sa ellers at han var glad for å ha Lucas, Aurelio og Cole tilgjengelig til søndagens kamp mot Tottenham.

Roy svarer på spørsmål om flere tema i ettermiddag. Blant annet om:
- Alberto Aquilani kan være aktuell for en snarlig retur til Anfield
- Joe Cole
- Daniel Aggers situasjon
- Jamie Carragher som runder 450 ligakamper
- Utvisningene til Real Madrid i Champions League
- Tottenham
- Bortestatistikken

Roy Hodgson sier at låneavtalen med Juventus er klinkende klar. Alberto Aquilani kan ikke hentes tilbake til Liverpool før etter sesongslutt.

Manageren sier at Joe Cole har sett bra ut på trening, men poengterte at Peter Brukner må avgjøre hvor lenge midtbanespilleren kan spille mot Spurs. Uttalelsene kan tyde på at Cole ikke starter kampen på White Hart Lane.

Hodgson er glad for å ha Lucas, Cole og Aurelio tilgjengelig til denne kampen. Han er usikker på om han kommer til å fortsette med både N'Gog og Torres på topp.

Manageren hevdet videre at Liverpool ikke har gjort det dårlig denne sesongen. Han gjentok at han ikke trodde at den svake borteformen skyldes en "mental sperre" hos spillerne, men heller det faktum at man hadde hatt vanskelige bortekamper.

En forkjølet Hodgson forventet å møte et Tottenham-lag stinne av selvtillit. Han håpet at Liverpool klarte å skape en del offensivt når laget hadde ballen.

Når det gjelder Daniel Agger, så svarte Hodgson at det ikke var mye dansken kunne gjøre akkurat nå, da han fortsatt er et par uker unna å gjenoppta treningen. Hodgson mente imidlertid at Agger virket gladere nå.

Manageren benyttet også anledningen til å hylle Jamie Carragher og Jose Reina. Carragher spiller sin 450.ligakamp på søndag, mens Reina kan sette klubbrekord som den keeperen som når 100 ligakamper uten baklengsmål kjappest i Liverpools historie.

Avslutningsvis snakket Hodgson en del om hvorfor han mener at England bør få VM i 2018. Blant annet argumenterte han med at England har de beste stadionanleggene, med den beste atmosfæren, samtidig som han understreket at det var lenge siden England sist arrangerte et VM-sluttspill.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.