Aquilani scoret for Juventus

Alberto Aquilani gjorde det første målet da Juventus vant 4-0 over Lecce hjemme i Torino. Emiliano Insua og Galatasaray tapte på hjemmebane.

Tretten minutter var spilt av Juventus v Lecce da Alberto Aquilani scoret på et vakkert langskudd som gikk inn helt nede ved høyre stolperot. Aquilani ble byttet ut etter 76 minutter, på stillingen 3-0.

Juventus ligger på femteplass i Serie A etter helgens serierunde. Lazio leder foran Milan og Inter. På fjerdeplass følger Liverpools motstander i Europa League kommende torsdag, Napoli.

Emiliano Insua spilte hele kampen da Galatasaray tapte 2-4 på hjemmebane mot Ankaragucu i dag. Tidligere Liverpool-spiller MIlan Baros gjorde begge målene for hjemmelaget. Galatasaray er etter dagens tap helt nede på niendeplass i den tyrkiske superligaen.