Aquilani var innstilt på å bli

Utlånte Alberto Aquilani gjør det for tiden bra i Serie A, og er tilbake på landslaget. Han sier at han var innstilt på å bli i Liverpool helt til dagen han reiste til Torino.

Alberto Aquilani hadde ingen stor førstesesong på Anfield, etter den dyre overgangen fra AS Roma i fjor sommer. Mange forventet likevel at han kom til å bli på Anfield en sesong til når han omsider var skadefri, og hans agent var ofte ute i media i løpet av sommeren for å bekrefte at midtbanespillerens fremtid var på Anfield.

Hovedpersonen selv gjør det for tiden bra i Serie A. Han spiller fast for et Juventus som ligger på 4. plass, og er tilbake på landslaget. I midtuken spilte han hele privatlandskampen mot Romania. I et intervju med James Horncastle, som skriver for både The Guardian og 442, sier han at han var innstilt på å spille i Liverpool også denne sesongen.

- Helt til dagen jeg ankom her var jeg innstilt på å bli i Liverpool. Jeg ønsket å spille, og behøvde spilletid. Noen personer rådet meg til å gå til en mindre klubb, men jeg ønsket ikke å trappe ned et nivå. Jeg ville prøve mine sjanser i en storklubb, sier 26-åringen.

Med tanke på hvordan laget har spilt i år, og med krisen de røde har på sentral midtbane foran morgendagens hjemmemøte med West Ham, er nettopp utlånet av italieneren et hett samtaleemne om dagen. Juventus har opsjon på kjøp til sommeren, og spilleren selv ønsker gjerne å fortsette sin karriere i Torino.