Aquilani ville hatt Johnson i Juve

Det har vært pressespekulasjoner om at Glen Johnson er på vei bort fra Liverpool, og Alberto Aquilani ser gjerne at høyrebacken kommer til Juventus. Charles Itandje skifter landslag.

- Hvilken tidligere lagkamerat fra Liverpool ville jeg hentet til Juventus? Jeg ønsker ikke å fornærme noen av mine venner, men fra Liverpool ville jeg hentet Glen Johnson, siteres Aquilani av Liverpool Daily Post.

Lokalavisen skriver at Liverpool allerede har avtalt en overgangssum på rundt £13.5M skulle utlånte Aquilani selv skrive under på en permanent kontrakt med Torino-klubben.

- Jeg håper å overtale direktørene i Juventus til å kjøpe meg fra Liverpool. Jeg ønsker å bidra til en ny æra i Juve sammen med resten av laget. Det kreves mye penger for å kjøpe meg, men Juventus kan å forhandle, sier midtbanespilleren.

- Juve var en stor mulighet for meg. Jeg kunne ikke la den gå fra meg. Det var ikke enkelt å forlate Italia, og dra til Liverpool. Det ble mange forandringer i livet mitt.

Itandje skifter landslag
Liverpools «glemte mann», målvakten Charles Itandje, har fått tillatelse av FIFA til å skiftet landslag, og spille for Kamerun i fremtiden. 28-åringen har landskamper for Frankrike U21, men har aldri vært involvert med det franske seniorlandslaget.